Приветствую всех на моем блоге

Мой блог посвящен проблемам детского чтения века нынешнего. Надеюсь, что он окажется вам полезным

вторник, 14 февраля 2017 г.

❤❤❤❤❤ «НАЙСЕРДЕЧНІШІ ВІТАННЯ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ КОХАННЯ»

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері та тата, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми висловлюэмо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній. Валентинку ж, зроблену власноруч, а не куплену, завжди дарувати та отримувати приємніше, адже у неї вкладено душу, любов та фантазію.
Вже стало доброю традицією нашої бібліотеки напередодні свят проводити майстер-класи, які залюбки відвідують наші читачі. Цього разу учасниками майстер-класу стали члени клубу «Бібліотошка» та учні 2 класу, які  проявили свої творчі здібності: малювали валентинки та розфарбовували на власний роздум, виготовляли з паперу та писали на них побажання.





А ще показали дружні стосунки в колективі, подарувавши одне одному виготовлену валентинку. Також діти захопились складанням святкових пазлів.


Взагалі на заході панували гарний настрій та дружня атмосфера.
А в стінах нашої бібліотеки були підготовлені яскраві виставка – привітання «НАЙСЕРДЕЧНІШІ ВІТАННЯ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ КОХАННЯ» та виставка – свято «ЧАРІВНИЙ СВІТ НАШИХ ВАЛЕНТИНОК».



Комментариев нет:

Отправить комментарий