Приветствую всех на моем блоге

Мой блог посвящен проблемам детского чтения века нынешнего. Надеюсь, что он окажется вам полезным

четверг, 6 июля 2017 г.

Шановні друзі!Звертаемося до всix небайдужих українців iз закликом приеднатися до акцйї, яку започаткував громадський актив Станиці Луганської ”Зроби подарунокЗахиснику Незалежності'.
Акцію розпочне голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз 6 липня 2017 року у м. Кремінній на обласному Фестивалі української народної іграшки та гри. Запрошуемо мешканців міст та районів Луганської області, мешканців всієї України взяти участь у акцйї.
Умови проведення акції:
Кожен учасник акції мае зробити особистий подарунок Військовослужбовцю, який несе свою службу на передовій. Це можуть бути вироби, зроблені власними руками, художні твори, інщі подарунки, зроблені від дущі та щірого серця.
Ще одна умова: якнайшвидше викласти та світлини про
свою участь в акцйї на своїй cторінці у Facebook та поширити або рекламувати під хештегом #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності, та принести свої роботи у Лисичанську бібліотеку-філію для дітей №10 за адресою: м. Лисичанськ, квартал Центральний, буд. 18, кв 83-84
Акцію розпочне голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз 6 липня 2017 року у м. Кремінній на обласному Фестивалі української народної іграшки та гри. Запрошуемо мешканців міст та районів Луганської області, мешканців всієї України взяти участь у акцйї.Умови проведення акції:Кожен учасник акції мае зробити особистий подарунок Військовослужбовцю, який несе свою службу на передовій. Це можуть бути вироби, зроблені власними руками, художні твори, інщі подарунки, зроблені від дущі та щірого серця.Ще одна умова: якнайшвидше викласти та світлини просвою участь в акцйї на своїй cторінці у Facebook та поширити або рекламувати під хештегом #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності, та принести свої роботи у Лисичанську бібліотеку-філію для дітей №10 за адресою: м. Лисичанськ, квартал Центральний, буд. 18, кв 83-84

Комментариев нет:

Отправить комментарий